ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Mεγάλη επιτυχία στην πρώτη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης του δικτύου αλληλεγγύης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ν.Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

Η Αλληλεγγύη στο Ν. Ψυχικό, τη Φιλοθέη, το Ψυχικό.
Με τον άνθρωπο. Για τον άνθρωπο.

Το δίκτυο αλληλεγγύης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ν. Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού την Παρασκευή 14/12/2012 πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη του δράση κοινωνικής αλληλεγγύης μαζεύοντας τρόφιμα με σκοπό να διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα και χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά τους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγάλη ποσότητα αγαθών (λάδι, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ) που θα διατεθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα στους συνανθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται από την κρίση.
Επιθυμία των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι να γίνουμε ένα μεγάλο τοπικό δίκτυο αλληλεγγύης με τη συμμετοχή αλλά και την πρωτοβουλία των δημοτών. Στόχος μας είναι να οργανώσουμε δράσεις αλληλεγγύης σε όλους τους τομείς που βάλλονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση με πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης, νομικής στήριξης ( χαράτσια, υπερχρεωμένα νοικοκυριά κ.α.), πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και άλλες.
Προχωράμε με δύναμή μας τη συλλογικότητα.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.