ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της Δημοτικής Παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ της Δημοτικής Παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού, το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, ήταν για όσους την οργανώσαμε, μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς έστειλε θετικά μηνύματα σε δύσκολους καιρούς.

Πάρα πολλοί συμπολίτες μας γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου (ΜΕΟ) αλλά και τους εξωτερικούς χώρους στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό.

Άκουσαν με προσοχή την σύντομη και περιεκτική ομιλία της Επικεφαλής της Παράταξης και Δημοτικής Συμβούλου . Αντάλλαξαν απόψεις για τα τοπικά προβλήματα και ενίσχυσαν τους κοινωνικούς τους δεσμούς, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, μαζί με τα σχετικά μεζεδάκια.

Στην εκδήλωση έστειλε μήνυμα και ο Μανώλης Γλέζος, συντοπίτης, σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης και σταθερός φίλος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΜΕΟ κ. Χαρ. Μπονάτσος, ο παπά Νικόλας εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού, η διάσημη τραγουδίστρια, συνθέτης και συντοπίτισσα κ. Νένα Βενετσάνου. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι όλων των περιβαλλοντικών συλλόγων καθώς και εκπρόσωποι πολλών ακόμη συλλόγων και φορέων και από τα 3 προάστια του Δήμου μας και φυσικά οι 3 εκλεγμένοι Τοπικοί Σύμβουλοι των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Διονύσης Τσάγκλας, Λένα Ματθαίου-Κελαντωνάκη και Μιχάλης Βλαβιανός. Στην εκδήλωση μετείχαν και πάρα πολλοί συμπολίτες-φίλοι της δημοτικής μας παράταξης.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και υπέροχα τραγούδια που απέδωσε ζωντανά με την κιθάρα του ο συντοπίτης μας και εξαίρετος μουσικός κ. Μάνος Νεόφυτος.

Από αυτή την ωραία, μαζική και πετυχημένη εκδήλωση κρατήσαμε μια φράση από την ομιλία της Νάντιας Σουμπασάκη.

» Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι εδώ με περισσότερους φίλους και στα 3 προάστια του δήμου και περισσότερη ενέργεια για συλλογική παρέμβαση. Τόσο για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων, όσο και για πρωτοβουλίες σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού και ενημέρωσης των δημοτών. «Image

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.