ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Στο κενό η προσπάθεια υποβάθμισης της Νάντιας Σουμπασάκη

Σε μπούμερανγκ μάθαμε ότι μετατράπηκε η προσπάθεια του δημάρχου κ. Ξυριδάκη και των ‘συν αυτώ» να υποβαθμίσει θεσμικά τον ρόλο της Νεοψυχικιώτισας Δημοτικής Συμβούλου κας Νάντιας Σουμπασάκη στις δημαιρεσίες του Ιανουαρίου (εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Είναι ευρύτερα γνωστό ότι η κα Σουμπασάκη εκλέχτηκε πρώτη σε σταυρούς από όλο το συνδυασμό «Συμμαχίας Πολιτών» αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε σύντομα, τόσο αυτή όσο και η δημοτική της παράταξη «Ενεργοί Πολίτες» ασκώντας κριτική στη διοίκηση Ξυριδάκη για αθέτηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων και ιδιαίτερα για την υποβάθμιση του Ν. Ψυχικού.

Από τότε η πλευρά Ξυριδάκη της ασκεί ένα υπόγειο πόλεμο επιδιώκοντας την συνεχή υποβάθμισή της.

Έλα όμως που ο Νόμος επιβάλλει στις δημαιρεσίες να Προεδρεύει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, δηλαδή η κα Σουμπασάκη.

Η πλευρά Ξυριδάκη απέστειλε μέσα στις γιορτές πρόσκληση με την οποία συγκαλούσε για συνεδρίαση όχι η κατά νόμο αρμόδια κα Σουμπασάκη αλλά ο δημοτικός σύμβουλος που είχε εκλεγεί δεύτερος.

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή μπροστά στον κίνδυνο ακυρότητας της διαδικασίας λόγω μη τήρησης της σχετικής νομοθεσίας, η πλευρά του δημάρχου άλλαξε γραμμή πλεύσης και έτσι στις δημαιρεσίες Προήδρευσε η κα Νάντια Σουμπασάκη.

Θεσμικές μικρότητες ή μικροπολιτικά πάθη θα πει κανείς.

Το δικό μας σχόλιο προς την πλευρά του δημάρχου; Τέτοιες συμπεριφορές κ. δήμαρχε δεν σας κάνουν καλό.»Το γινάτι βγάζει μα΄τι» που λέει και ο λαός.

Πηγή: Μηνιαία Εφημερίδα (Free Press) Φιλοθέης-Ψυχικού, Νέου Ψυχικού, Χαλανδρίου, Χολαργού, Παπάγου  «ΘΟΡΥΒΟΣ» , Ιανουάριος 2013,φύλλο 2

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.