ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η πρώτη παρτίδα από τη συλλογή φαρμάκων των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ παραδόθηκε από αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης μας σε εκπροσώπους του Αλληλέγγυου Ιατρείου Πειραιά.

Σχολιάστε

Η πρώτη παρτίδα από τη συλλογή φαρμάκων των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ παραδόθηκε από αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης μας σε εκπροσώπους του Αλληλέγγυου Ιατρείου Πειραιά.

Αλληλέγγυο Ιατρειο Πειραια – ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

 

 

ΕΚΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ  ΦΑΡΜΑΚΑ

Το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά που συστάθηκε πρόσφατα από ενεργούς πολίτες εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, με σκοπό την δωρεάν παροχή ιατρικής και οδοντιατρικής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, φάρμακα, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας, έχει ανάγκη από φάρμακα, για τον εφοδιασμό του νεοσύστατου φαρμακείου που διαθέτει. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες, να προσφέρουν τα φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν, είτε φέρνοντάς τα στη διεύθυνση που αναγράφεται, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2104960790.
Φάρμακα που δεν χρησιμοποιούνται, αλλά απλά υπάρχουν αποθηκευμένα σε κάποιο ντουλάπι στα σπίτια όλων μας, μπορεί να είναι πολύτιμα για συμπολίτες μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν. Ακόμα και ένα κουτί αντιβίωσης που δεν χρειάστηκε να καταναλωθεί ολόκληρο και έχει περισσέψει μια καρτέλα είναι χρήσιμο.
Ευελπιστούμε στην ανταπόκριση όλων σας!

***
Στην έκκλησή μας για φάρμακα έχουν ανταποκριθεί πολλοί συμπολίτες μας, αλλά και συλλογικότητες από πολλές περιοχές. Χάρη στην εγρήγορσή σας καταφέραμε να στήσουμε ένα κανονικό Αλληλέγγυο Φαρμακείο στους χώρους του Ιατρείου μας κι έτσι αρκετοί ανασφάλιστοι, άποροι ή άνεργοι εξυπηρετήθηκαν.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις συλλογικότητες: «Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού», την «Ανοιχτή Συνέλευση Περάματος» και την «Αλληλεγγύη Για Όλους Στη Νίκαια», που με πρωτοβουλία τους συνέλεξαν φάρμακα από τις γειτονιές τους για μας και μας τα παρέδωσαν για τους σκοπούς του Ιατρείου μας.
Η συλλογή φαρμάκων συνεχίζεται!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s