ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τοποθέτηση της Νάντιας Σουμπασάκη μη χορήγησης άδειας λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «biftekakia&souvlakia», στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη 27/2/2013

Oι Ενεργοί Πολίτες ήμασταν πάντα αντίθετοι στο άνοιγμα καταστημάτων.
Υπήρχαν και στο παρελθόν μαγαζιά αλλά αυτό που γίνεται επί διοίκησης Ξυριδάκη δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.Η περιοχή του Φάρου έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έχει υπερκορεστεί η περιοχή και δεν παίρνει ούτε άλλο ένα μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τώρα έχουμε περάσει και σε μαγαζιά που έχουν να κάνουν και με τη νύχτα και ότι συνεπάγεται αυτό.Κατά τη γνώμη και την εκτίμηση των δημοτών που ζουν και βιώνουν αυτή την κατάσταση έχουμε γίνει Ψειρή και Γκάζι. Αυτό το πράγμα φυσικά πρέπει να σταματήσει.
Το Τοπικό Συμβούλιο του Νέου Ψυχικού έχει συνεδριάσει τρεις φορές και έχουν πει ομόφωνα να μην ανοίξει το συγκεκριμένο μαγαζί.Η υπόθεση αυτή είναι σχεδόν δυο χρόνια. Η πρώτη φορά που ήρθε ήταν στις 3 ΜαΪου 2011.
Δυο χρόνια μετά βλέπουμε το θέμα αν απασχολεί το Δημοτικό Συμβούλιο. Και αυτό γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις, πέρναγαν προθεσμίες, αυτά δημιούργησαν διάφορα τετελεσμένα.
Στους Ενεργούς Πολίτες αλλά και στους δημότες δημιουργούνται ερωτηματικά από αυτές τις καθυστερήσεις. Το θέμα εδώ που ήρθε σαφέστατα πρέπει να το χειριστεί ο Δήμαρχος, ο οποίος οφείλει και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.