ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού ενισχύουν το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού προσφέροντας φάρμακα

Σχολιάστε

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού ενισχύουν το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού προσφέροντας φάρμακα

Την Τετάρτη 29/1/2014 αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης της Δημοτικής Παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού Φιλοθέης Ψυχικού με Επικεφαλής τη Νάντια Σουμπασάκη στην οποία συμμετείχαν τα μέλη Nατάσα Πάντου, Μίνα Βουτσαρά, Διονύσης Τσάγκλας επισκέφθηκε το Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού για να παραδώσει φάρμακα που συνέλεξε το δίκτυό μας σε συνεργασία με τα φαρμακεία της γειτονιάς. Την αντιπροσωπεία μας υποδέχτηκαν οι Γιώργος Βήχος, Κώστας Καλαφάτης και Ελένη Μπαζακοπούλου οι οποίοι με μεγάλη προθυμία εξήγησαν τους όρους λειτουργίας του Ιατρείου και προχώρησαν σε ξενάγηση της αντιπροσωπείας μας στο χώρο.
Χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση της προσφοράς των συνδημοτών μας αλλά και εξαιτίας της μεγάλης και συνεχώς αυξανόμενης ανάγκης για ιατροφαρμακευτική κάλυψη που αντιμετωπίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας το δίκτυό μας αποφάσισε με τη συγκατάθεση των φαρμακοποιών, τα κουτιά συλλογής φαρμάκων να παραμείνουν σε μόνιμη βάση στο χώρο των συνεργαζόμενων φαρμακείων ώστε να μπορούμε να ενισχύουμε πιο συχνά κοινωνικά ιατρεία που παρέχουν βοήθεια σε πολλούς ανασφάλιστους συμπολίτες μας και έχουν ανάγκη από τη στήριξη όλων μας.

Υπενθυμίζουμε ότι τo Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είχε απευθυνθεί στο παρελθόν στους αρμόδιους του δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού προκειμένου ένα σημαντικό μέρος των συγκεντρωθέντων φαρμάκων να διατεθούν σε συμπολίτες του Δήμου μας που τα έχουν ανάγκη μέσω του Δημοτικού Ιατρείου και των Υπηρεσιών Πρόνοιας . Δυστυχώς οι αρμόδιοι του δήμου δήλωσαν αδυναμία να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόταση και προσφορά επικαλούμενοι διοικητικά προβλήματα και δυσκολίες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s