ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

OI ENEΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ στη μάχη των δημοτικών εκλογών

Σχολιάστε

Energoi-3

Της Νάντιας Σουμπασάκη,
Δημοτικής Σύμβουλου, Επικεφαλής των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

Μπήκαμε για τα καλά στο 2014. Οι ευχές όλων να είναι μια καλύτερη χρονιά ή τουλάχιστον να σταματήσει ο κατήφορος που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, δεν αρκούν.

Χρειάζεται εκτός από ευχές, σκέψη, θέληση και συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα.
Το 2014 είναι μια χρονιά εκλογών.
Σε τέσσερις μήνες έρχεται η ώρα της κάλπης και για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής στον δήμο μας.

Είναι μια ευκαιρία να εκφραστεί γνήσια η κοινωνική διαμαρτυρία για τα κακώς κείμενα της «εξουσίας». Για να συγκριθούν τα «λόγια» με τα «έργα». Για να αξιολογηθούν προγράμματα και πρόσωπα, με το μέτρο της αξιοπιστίας και της συνέπειας.
Αν πιστέψει κανείς τα πολυτελή και πανάκριβα έντυπα που εκδίδει ο κ.Ξυριδάκης με τα λεφτά των δημοτών, έχουμε μια Δημαρχία πρότυπο για τη χώρα, ίσως και για τον πλανήτη.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Η κατάσταση στον Δήμο είναι πολύ χειρότερη από το 2010, σε όλους τους τομείς. Οι δε προεκλογικές υποσχέσεις του Δημάρχου για «Κηπούπολη και όχι Τσιμεντούπολη» έμειναν μόνο στα χαρτιά, καθώς εγκαταλείφθηκαν την επόμενη των εκλογών. «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα».

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού, η δημοτική παράταξη που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, δεν είμαστε χθεσινοί. Έχουμε συνεχή ζωή και συλλογική δράση επί 16 ολόκληρα χρόνια, έως το 2010 στο Νέο Ψυχικό και τώρα στον νέο, ενιαίο δήμο. Είμαστε διαρκώς παρόντες σε όλα τα προβλήματα με παρέμβαση και προτάσεις. Όπλο μας, το «φύλλο αγώνα» της δράσης μας. Η συνέπεια λόγων και έργων, η ειλικρίνεια και εντιμότητα των ανθρώπων μας, η συλλογική διεκδίκηση, η στήριξη των πιο αδύναμων.

Αυτόνομη παράταξη
Είμαστε μια αυτόνομη, πλατιά δημοτική παράταξη, που αρνείται τη λογική της στείρας κομματικοποίησης. Έχουμε ασφαλώς την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ποτέ δεν το κρύψαμε. Έχουμε όμως και τη συμμετοχή πολλών άλλων συμπολιτών μας από ένα ευρύτατο κοινωνικό και πολιτικό φάσμα και από τα τρία προάστια, που θα φανεί στο ψηφοδέλτιο των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Γιατί μας ενώνει ένα κοινό πρόγραμμα και συγκεκριμένες δράσεις για τα τοπικά προβλήματα.
Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού χρειάζεται μια νέα διοίκηση που θα νοικοκυρέψει τον Δήμο και θα βελτιώσει όσα «πονάνε» τους Δημότες. Καθαριότητα, πράσινο, χρήσεις γης, διαφανής και χρηστή διαχείριση, κοινωνική πολιτική, αθλητισμός, πολιτισμός.

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού θα είμαστε και πάλι παρόντες σε αυτή την προσπάθεια.
Με εντιμότητα, ειλικρίνεια και διάθεση για συλλογική προσφορά και διεκδίκηση.

Πηγή: ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ, ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΠΕΝΤΕΛΗΣ «Θόρυβος», Ιανουάριος 2014 * Φύλλο 12

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s