ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Mεγάλη συγκέντρωση-Δυναμικό ξεκίνημα για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού- Φιλοθέης-Ψυχικού

Σχολιάστε

x-default

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού ξεκίνησαν δυναμικά τον εκλογικό τους αγώνα με μια μεγάλη δημόσια συγκέντρωση. Η Δημοτική Σύμβουλος και Υποψήφια Δήμαρχος Νάντια Σουμπασάκη, άσκησε κριτική στην αποτυχημένη Δημαρχία Ξυριδάκη και παρουσίασε τις βασικές θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού, ενώπιον 300 τουλάχιστον συνδημοτών.
Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ καλούν σε διάλογο και συνεργασία όλες τις αριστερές, προοδευτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις του Δήμου. Καλούμε τους συνδημότες να γίνουμε όλοι μαζί πιο ενεργοί πολίτες και να στείλουμε στις εκλογές του Μαΐου, ένα διπλό μήνυμα: Αντικυβερνητικό-αντιμνημονιακό, αλλά και για την αλλαγή μιας αποτυχημένης δημοτικής αρχής. Στη συγκέντρωση που παρέστησαν εκπρόσωποι φορέων, δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής άλλων συνδυασμών καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάστηκε και μήνυμα συμπαράστασης του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ προς τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΗΛΩΣΗ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ
«Κατοικώ εδώ και χρόνια στο Νέο Ψυχικό. Γνωρίζω από κοντά, τόσο τα τοπικά προβλήματα όσο και την σημαντική και πολύχρονη δράση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Δυστυχώς, δεν μπορώ να είμαι απόψε κοντά σας. Είμαι όμως μαζί σας και δίπλα σας στον αγώνα που δίνουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και η Υποψήφια Δήμαρχος Νάντια Σουμπασάκη, την οποία και εκτιμώ ιδιαίτερα. Καλή δύναμη και καλή μας επιτυχία.

Νέο Ψυχικό 8-2-2014
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s