ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σχολιάστε

 

energoilogo_synthesi_final

Την Δευτέρα 19 Μαΐου, οι Υποψήφιοι-ες με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ κάναμε μία πρώτη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων. Συζητήσαμε για την συνέχεια της δράσης μας και αποφασίσαμε με ευρύτατη συμφωνία και συναίνεση τα εξής:
1. Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δώσαμε έναν όμορφο, συλλογικό και καθαρό αγώνα. Αγωνιστήκαμε με πρόγραμμα, αξίες, ήθος και αγάπη για τον τόπο μας, σε ένα πολύ δύσκολο Δήμο, με υπερσυντηρητικούς πολιτικούς και κοινωνικούς συσχετισμούς.
Ευχαριστούμε πολύ όσες και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Το ποσοστό που συγκεντρώσαμε, είναι λιγότερο από αυτό που επιδιώξαμε. Παραμένει όμως σημαντικό, αν συνυπολογίσει κανείς την ιδιαιτερότητα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.
2. Καλούμε όλες και όλους τους συνδημότες να μετάσχουν μαζικά στις κάλπες της 25ης Μαΐου για τις Ευρωεκλογές και τον β’ γύρο των εκλογών για τον Δήμο και την Περιφέρεια.
3. Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, σεβόμενοι την ωριμότητα και την κρίση όσων μας ψήφισαν, δεν δίνουν “γραμμή” για τον β’ γύρο των Δημοτικών εκλογών. Είναι υπόθεση των ίδιων των πολιτών που μας ψήφισαν στον α’ γύρο, να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίον θα εκφράσουν με την ψήφο τους, την υποστήριξη στο αυτοδιοικητικό μας πρόγραμμα, καθώς και την αντίθεσή τους προς την απερχόμενη δημοτική αρχή.
4. Είναι αυτονόητο πως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα συνεχίσουμε την συλλογική μας δράση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, με απόλυτη συνέπεια στο αυτοδιοικητικό μας πρόγραμμα.
Το χρωστάμε άλλωστε σε αυτούς και ήταν αρκετοί, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Νέο Ψυχικό, 20 Μαΐου 2014

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s