ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Φίλοι και υποστηρικτές, ψηφοφόροι και μη, έδωσαν “παρών” στο κάλεσμα-πρόσκληση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ, το Σάββατο 20 Σεπτέμβρη, στα γραφεία μας.

Σχολιάστε

101_1432 101_1438 101_1428

Η Παρίτση στη συμβολή της με την Πλαστήρα, ξεχείλισε από κόσμο, που με ένα χαμόγελο και ένα κέρασμα, σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, βρέθηκε εκεί, δηλώνοντας με την παρουσία του την υποστήριξή του στη Δημοτική μας Παράταξη με επικεφαλής τη Νάντια Σουμπασάκη.

Χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος πολιτικός λόγος –δημοτικές ή περιφερειακές εκλογές κ.λπ.- η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τραπεζάκια στήθηκαν παντού στον πεζόδρομο – σε σημείο που δεν έφτασαν και αναγκαστήκαμε να δανειστούμε κιόλας!

Τα γραφεία των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Νέο Ψυχικό, ήδη από την εποχή των τελευταίων δημοτικών εκλογών, έχουν γίνει σημείο αναφοράς για τους δημότες, οι οποίοι μας απευθύνονται. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ είναι η μόνη παράταξη απ’ όσες έλαβαν μέρος στην τελευταία δημοτική αναμέτρηση που δεν έκλεισε τα γραφεία της αμέσως μετά το πέρας των εκλογών, αλλά τα κράτησε ανοικτά στον δημότη που θέλει να μας επισκεφθεί, να ενημερωθεί ή να ζητήσει τη βοήθεια και συμβολή μας σε κάτι. Ωστόσο, η προσέλευση του Σαββάτου εξέπληξε ακόμη και τους πιο αισιόδοξους!

Όλοι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και οι αιρετοί μας Νάντια Σουμπασάκη και Χάρις Συμεωνίδου (Δημοτικοί Συμβουλοι) και Ρούλα Αντωνίου (Τοπική Σύμβουλος Ν. Ψυχικού) θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και να δηλώσουμε ότι δεν θα πάψουμε να εργαζόμαστε καλόπιστα και μεθοδικά για το καλό του προαστίου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με δύναμη και αισιοδοξία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s