ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δελτίο Τύπου για τον Δημόσιο Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το 2013.

Σχολιάστε

x-default

Την Τετάρτη 3/12 πραγματοποιήθηκε ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το 2013.

Για μια φορά ακόμη τα τελευταία χρόνια η Δημοτική αρχή και παρά τις επανειλημμένες προτάσεις της επικεφαλής των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Νάντιας Σουμπασάκη να πραγματοποιείται η σημαντική αυτή εκδήλωση εναλλάξ και στις τρεις διαφορετικές κοινότητες του Δήμου μας, προτίμησε και πάλι το θέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου Ψυχικού, αγνοώντας τους δημότες των άλλων κοινοτήτων.

Στην παρουσίαση του Απολογισμού της, με την μόνιμη αδιάλλακτη και αλαζονική στάση της, θέλησε να φιμώσει με αντιδημοκρατικές διαδικασίες την αντιπολίτευση και να την αναγκάσει να τοποθετηθεί μετά τον Δήμαρχο, τους προέδρους των Νομικών Προσώπων, τον Συνήγορο του Δημότη και τους προέδρους των επιτροπών, δηλαδή μετά από ώρες στα άδεια καθίσματα.

Η επικεφαλής των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Νάντια Σουμπασάκη έκανε πρόταση επί της διαδικασίας μαζί και με τις άλλες αντιπολιτευόμενες παρατάξεις. Να ακολουθηθεί μια διαδικασία με σύντομες τοποθετήσεις των παρατάξεων μετά την γενική τοποθέτηση του Δημάρχου και να ακολουθήσουν οι άλλοι ομιλητές, όπου με σύντομες ομιλίες να παρουσιάσουν τα θέματα τους και να ακολουθήσουν ολιγόλεπτες τοποθετήσεις των επικεφαλείς των παρατάξεων ανά ενότητα.

Η δημοκρατική αυτή διαδικασία απορρίφτηκε από την Δημοτική Αρχή.

Μετά την αντιδημοκρατική στάση της Δημοτικής Αρχής και μετά από υπομονή αρκετής ώρας, όπου και έγινε αντιληπτό ότι η αντιπολίτευση θα τοποθετηθεί στο τέλος στις άδειες καρέκλες , η επικεφαλής των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, Νάντια Σουμπασάκη αποχώρησε από την ‘παρουσίαση’ καταγγέλλοντας την βαθειά αλαζονική, αντιδημοκρατική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής. Μαζί της αποχώρησαν και πολλά μέλη των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που είχαν πάει για να παρακολουθήσουν τον Απολογισμό.

Η Δημοτική Αρχή που σε άλλες περιπτώσεις μας ‘βομβαρδίζει’ με έντυπα, προσκλήσεις,email κλπ για άλλα υποδεέστερα θέματα, έκανε ότι μπορούσε για να περάσει απαρατήρητη αυτή η σημαντική παρουσίαση από τους δημότες μας. Παρ όλα αυτά συνέχισε την παρωδία της ,στους δικούς της δημοτικούς συμβούλους, σε λίγους εναπομείναντες της αντιπολίτευσης (μετά την αποχώρηση και της μείζονος αντιπολίτευσης) και στις πλειοψηφούσες άδειες καρέκλες.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s