ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ

Σχολιάστε

Energoi-2

350.000 ΕΥΡΩ ,προτάθηκαν να δοθούν από τον Δήμο μας ,για νέα μελέτη για το κτίριο Βαλιάδη στο Νέο Ψυχικό.

Με νέα τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015, προτάθηκε από την Δημοτική Αρχή, μελέτη για το κτίριο Βαλιάδη στο Νέο Ψυχικό, με ποσό 350.000 ευρώ, αντί μελετών του Δεκέμβριου 2014, συνολικής αξίας 55.000 ευρώ.

Η Δημοτική Αρχή, χωρίς διασφαλισμένους πόρους, σε μία δύσκολη εποχή, όπου η χώρα μας δίνει τη μάχη έναντι των δανειστών μας, διάλεξε να πολλαπλασιάσει το ύψος της μελέτης, χωρίς να έχει αξιοποιήσει μελέτες και προμελέτες που είναι στα συρτάρια του Δήμου και κακώς δεν εφαρμόσθηκαν χρόνια τώρα. Το δε συνολικό κόστος κατασκευής, δια στόματος Δημάρχου, υπολογίζεται πάνω από 7.000.000 ευρώ!!

Το πιο σοβαρό, εκτός της προχειρότητας και του πολλαπλασιασμού των δαπανών που είναι φανερά, η προτεινόμενη ανάπλαση του κτιρίου Βαλιάδη, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής και Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων ,πρόκειται να συμπεριλάβει και υπόγεια συλλογή συμπιεσμένων απορριμμάτων, στο υπόγειο του υπόλοιπου τμήματος του οικοδομικού τετραγώνου του κτιρίου! Αν αληθεύει κάτι τέτοιο, προκύπτει μεγάλος κίνδυνος ,το Νέο Ψυχικό, να δέχεται τα σκουπίδια και των τριών κοινοτήτων του Δήμου μας.

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ, θα αντιταχθούμε σε οποιοδήποτε σχέδιο προβλέπει την συγκομιδή σκουπιδιών στο Νέο Ψυχικό, εμμένοντας στην πάγια θέση μας, να μετατραπεί το κτίριο σε κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο και με σύνεση, χωρίς σπατάλες και με διασφαλισμένους πόρους να προχωρήσουμε στην επίτευξη του έργου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s