ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Σχολιάστε


energoi-polites.jpg

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση-συζήτηση της Δημοτικής Παράταξης των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού για το Ασφαλιστικό και τις Δημογραφικές εξελίξεις στη χώρα μας. Η αίθουσα του ΜΕΟ (Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος) στο Νέο Ψυχικό, ήταν κατάμεστη και πλήθος δημοτών και από τα τρία προάστια του Δήμου παρακολουθούσε την εκδήλωση και από το προαύλιο του Ομίλου. Οι ομιλητές της εκδήλωσης, ο Σάββας Ρομπόλης, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και η Χάρις Συνεωνίδου, Δημοτική σύμβουλος των Ενεργών Πολιτών και δημογράφος, ανέπτυξαν με μεγάλη σαφήνεια τα θέματα τους. Η ανταπόκριση των παρευρισκομένων ήταν εντυπωσιακή και συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της συζήτησης που ακολούθησε. Την εκδήλωση προλόγισε η επικεφαλής και Δημοτική Σύμβουλος των Ενεργών Πολιτών, Νάντια Σουμπασάκη. Στην εκδήλωση, γραπτό χαιρετισμό απεύθυνε ο κάτοικος Νέου Ψυχικού, Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Κώστας Φωτάκης. Παρευρέθηκαν επίσης και παρακολούθησαν την εκδήλωση, η Δημοτική Κοινοτική Σύμβουλος των Ενεργών Πολιτών, Μαρίνα Συρμακέση-Χριστοδούλου και από την εφημερίδα ΕΠΟΧΗ ,ο Παύλος Κλαυδιανός.
Από τον ΜΕΟ παρευρέθηκαν, ο αντιπρόεδρος του ,Δημήτρης Φωτιάδης και τα μέλη του ΔΣ, Νίκος Αξιώτης, Γιώργος Τσακίρης και Σωκράτης Χαμαλίδης.

_0014214_resize

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s