ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Σχολιάστε

Την περασμένη Κυριακή 24/1/2016 ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Όμιλος (Μ.Ε.Ο) έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην έδρα του ομίλου στο Νέο Ψυχικό.
Η Δημοτική Παράταξη Ενεργοί Πολίτες Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού παρέστησαν στην κοπή πίτας με την επικεφαλής τους και Δημοτική Σύμβουλο Νάντια Σουμπασάκη και αρκετά μέλη τους.
Η Νάντια Σουμπασάκη παίρνοντας τον λόγο μεταξύ των άλλων που απεύθυναν χαιρετισμό (του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΕΟ ,του Δήμαρχου και άλλων εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής ,των επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων κ.α), εξήρε την θετική δραστηριότητα του ΜΕΟ στην πολυετή δράση του και αναφέρθηκε στον αγώνα των κατοίκων για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Νέο Ψυχικό και κάλεσε τον Δήμαρχο να υποστηρίξει έμπρακτα τον δίκαιο αγώνα τους. Επεσήμανε ότι η θέση εγκατάστασης (συμβολή των οδών Παρίτση και 28ης Οκτωβρίου), βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή , όπου σε μικρή ακτίνα βρίσκεται το 1ο Δημοτικό σχολείο, το 2ο Δημοτικό σχολείο ,οι Ουρσουλίνες, ο Παιδικός Σταθμός της Ευρώτα, το Δημοτικό Ωδείο, η πλατεία του Αγίου Γεωργίου με την παιδική χαρά, η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, και η παιδική χαρά Παρίτση-Καλαβρύτων και αποτελεί κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων του Νέου Ψυχικού.
Πολλοί ομιλητές υποστήριξαν την απομάκρυνση των κεραιών και ο ΜΕΟ δια του Προέδρου του ,ανέλαβε την πρωτοβουλία και κάλεσε τους κατοίκους και την συντονιστική τους επιτροπή σε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 7.30 μμ που θα γίνει στα γραφεία του Ομίλου,25ης Μαρτίου 19 στο Νέο Ψυχικό για τον συντονισμό των δράσεων και ενεργειών για την απομάκρυνση της κεραίας.
Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού ,χαιρετίζουν την πρωτοβουλία του Μ.Ε.Ο και υποστηρίζουν τον αγώνα των κατοίκων για την απομάκρυνση των κεραιών με την ενεργή συμμετοχή τους σε όλες τις κινητοποιήσεις που έγιναν και πρόκειται να γίνουν για τον σκοπό αυτό.ScreenHunter_80 Jan. 26 20.07.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s