ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΞΥΡΙΔΑΚΗ.

Σχολιάστε

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο κ. Καριώτης Αλέξανδρος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον Δήμο μας – Φιλοθέης- Ψυχικού, με μια πολύ χαμηλού επιπέδου ανάρτηση αρχικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook και έπειτα σε πέντε σελίδες ομάδων (!!) του facebook που ασχολούνται με τα δημοτικά δρώμενα, βρίζει τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συγκεκριμένα αναφέρει :
«Ειναι τοσο μεγαλη η παραγωγικοτητα και η αποδοτικοτητα των υπηρεσιων της Τοπικης Αυτοδιοικησης που το μονο που μας ελλειπε ηταν η «σταση εργασιων»…. απο τις 11.00 εως το τελος του ωραριου…..Στην ερωτηση » για ποιο λογο η σταση» κανεις δεν μπορουσε να απαντησει σαφως!! Το αποφασισε το συνδικαλιστικο οργανο…. Οι επαγγελματιες κοπροσκυλοι που επι δεκαετιες τωρα σιγα σιγα διαλυουν τη χωρα…..»

Αντιδρώντας στα αναφερόμενα του κ. Καριώτη, αναλύουμε :

 1. «Είναι τόσο μεγάλη η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που το μόνο που μας έλλειπε ήταν η «στάση εργασιών»
  Μας μπερδεύει!Οταν καθημερινά σχεδόν ο κ.Καριώτης μέσω αναρτήσεών του στο facebook βραβεύει τους υπαλλήλους της υπηρεσία της οποίας προΐσταται για το έργο που επιτελούν και τώρα υπονοεί ότι δεν υπάρχει παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των υπηρεσιών. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, ο κ. Καριώτης φάσκει και αντιφάσκει ή απλά χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους και την εργασία που παράγουν προκειμένου να προβληθεί ο ίδιος στο κοινό, να διασφαλίσει ευμενή σχόλια για το έργο που επιτελεί και να στηρίξει την πολιτική του θέση μέσα από την γνωστή πια συνταγή της συνεχούς προβολής; Παράγουν τελικά οι υπάλληλοι της Τοπικής αυτοδιοίκησης, αποδίδουν οι υπηρεσίες; Και αν όχι ποιος τελικά υλοποιεί τα έργα που παρουσιάζει ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή;
 2. «το μόνο που μας έλλειπε ήταν η «στάση εργασιών»»
  Σε κάποιους από εμάς ναι. Μας λείπει καθημερινά να μπορούμε να ζούμε αξιοπρεπώς. Θεωρούμε δε δικαίωμά μας να αγωνιζόμαστε τινί τρόπω για θέματα ζωτικής για μας σημασίας όπως το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό και το μισθολογικό. Αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία του να κατανοήσει τα δικά μας προβλήματα, ζώντας σε ένα Κράτος που θεσμοθετεί άπειρους περιορισμούς και παράλογους νόμους που αφορούν μόνο τις κατώτατες θέσεις της δημόσιας ιεραρχίας ενώ αφήνει αλώβητους τους αξιωματούχους της εκάστοτε εξουσίας. Ο χορτάτος δεν πιστεύει τον νηστικό λέει ο θυμόσοφος λαός.
 3. «στην ερώτηση για ποιο λόγο η στάση κανείς δεν μπορούσε να απαντήσει σαφώς!!»
  Το κανείς είναι αφηρημένο και γενικό. Ποιος έλληνας δεν γνωρίζει σήμερα το νόμο για το ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό που θέλει η Κυβέρνηση να ψηφίσει; Από τις 6 το πρωί δύο μήνες τώρα τηλεόραση, ράδιο, εφημερίδες, διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο!
  Και επειδή υπάλληλο που να έχει λείψει από την χώρα τα πέντε χρόνια της κρίσης δεν έχουμε σίγουρα ο κ. Αντιδήμαρχος «το προχωράει» και υπονοεί ότι υπάρχουν ανεγκέφαλοι υπάλληλοι! Να τονίσουμε όμως ότι καμία τέτοια συμπεριφορά και φυσική παρουσία δεν θα μπορούσε να συντηρηθεί ή ακόμα και να ευδοκιμήσει αν δεν υπάρξει το κατάλληλο και ευνοϊκό για αυτήν περιβάλλον. Άραγε αποτελεί ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ένα τέτοιο περιβάλλον ;
 4. «Επαγγελματίες κοπρόσκυλοι που επί δεκαετίες τώρα διαλύουν την χώρα»
  Αναφέρεται στα συνδικαλιστικά όργανα δηλ. τους εκλεγμένους με δημοκρατικές διαδικασίες από Έλληνες πολίτες – δημόσιους υπαλλήλους ενώ και ό ίδιος είναι εκλεγμένος με τις ίδιες διαδικασίες από Έλληνες πολίτες – τους δημότες. Δυστυχώς το σχόλιό του αυτό κινείται στις παρυφές ισοπέδωσης των προσώπων, της κακής ανατροφής, της ανάλυσης καφενείου και κάτω, του μηδενισμού και του ολοκληρωτισμού, αποτελούν δε χαρακτηριστικά φασιστικής συμπεριφοράς. Επιπλέον το σχόλιο μοιάζει να προσπαθεί να κρύψει έναν ελέφαντα (διάλυση της χώρας ) πίσω από μια οδοντογλυφίδα. Φαίνεται ότι ξεχνά ποιοι κυβέρνησαν τον τόπο από καταβολής του ελληνικού κράτους.

ΕΠΕΙΔΗ
θεωρούμε ότι όλα τα παραπάνω που υποστηρίζει ο κ. Καριώτης μας θίγουν κατάφορα ως εργαζομένους, μας προσβάλλουν ως πολίτες και ισοπεδώνουν την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά μας

ΖΗΤΑΜΕ
Από την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να δηλώσουν εμπράκτως ότι δεν θα ανεχτούν πλέον παρόμοιες συμπεριφορές και να αποφασίσουν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αν θα κρατήσουν το επίπεδο συνεργασίας (Δήμου- Εργαζομένων) ή ακόμα και αντιπαράθεσης (εάν υπάρχει) σε αξιοπρεπή και δημοκρατικά πλαίσια.
Ψυχικό , 10.3.2016
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. Σάννης Χ. Τζάμος Φ. Ζούλη
Γ.Λιτσός
Χ. Μπέσσας
Μ. Χατζάκης
Γ.Ηλιόπουλος
Χ.Κοτρώτσος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s