ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ κ.ΞΥΡΙΔΑΚΗ.

Σχολιάστε

ep.jpg

Στις 14/7/2016 ανακοινώθηκαν από την Δημοτική μας Αρχή,  σε όλες τις Δημοτικές παρατάξεις, αλλαγές που αποφάσισε για το Δημοτικό περιοδικό ΠΑΡΑΘΥΡΟ, με στόχο  να φιμώσει κάθε αντιπολιτευτική φωνή.  Σύμφωνα με τις αλλαγές αυτές, μειώνεται  δραματικά η  παρουσία  με τις απόψεις  των Δημοτικών παρατάξεων από μία σελίδα στην μισή , με μείωση των λέξεων από 600 σε 300. Και η «κουτσουρεμένη» αυτή «παρουσίαση»( άκουσον, άκουσον!!) ,θα γίνεται μήνα παρά μήνα στο μηνιάτικο  περιοδικό του Δήμου!! Δεν διευκρινίζει βέβαια  η ανακοίνωση, μέχρι πόσες φωτογραφίες του Δημάρχου θα περιέχει κάθε τεύχος.

Και σαν να μην έφτανε αυτό η ανακοίνωση αναφέρει .

«Τα κείμενα δεν πρέπει να έχουν ούτε τη μορφή ούτε το χαρακτήρα ενός δελτίου τύπου που ως γνωστόν χαρακτηρίζονται από μια «ξύλινη» γλώσσα που δεν είναι ελκυστική στο αναγνωστικό κοινό. Σε περίπτωση που τα απεσταλμένα κείμενα έχουν αυτή τη μορφή θα τα επεξεργαζόμαστε προκειμένου να γίνουν πιο ευανάγνωστα και ενδιαφέροντα, χωρίς όμως να αλλάζει σε καμία περίπτωση το νόημα του κειμένου».

 Με άλλα λόγια δηλαδή , όποια άποψη  δεν αρέσει  στον απόλυτο άρχοντα μας  κ.Ξυριδάκη ,θα την  επεξεργάζεται ώστε να γίνει  «ευανάγνωστη» και «ελκυστική» στο κοινό ,μέχρι να φθάσει  στο σημείο να την γράφει και ο ίδιος.!! Ευανάγνωστη όμως  είναι  εδώ και καιρό η  αντιδημοκρατική  και αλαζονική  συμπεριφορά του Δημάρχου και της Δημοτικής του Αρχής , απέναντι  στην αντιπολίτευση ,  τους δημότες, τους  εργαζομένους  και τους αιρετούς  του Δήμου μας. Επακόλουθο  ήταν να φθάσουμε στο σημείο με τα λεφτά των δημοτών μας να χρηματοδοτείται η λογοκριμένη έκδοση ενός Δημοτικού περιοδικού και η φίμωση κάθε αντίθετης φωνής.

Η Δημοτική παράταξη των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού- Φιλοθέης-Ψυχικού  επανειλημμένα έχει  σταθεί απέναντι στις αντιδημοκρατικές τακτικές και την αλαζονεία της Δημοτικής Αρχής του κ.Ξυριδάκη,  υπερασπιζόμενη τις δημοκρατικές  διαδικασίες και την διαφάνεια που πρέπει να χαρακτηρίζουν την λειτουργία του Δήμου μας.  Καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις , να καταδικάσουν αυτές τις αντιδημοκρατικές τακτικές και να υπερασπιστούν το αναφαίρετο δικαίωμα τους να εκφράζονται . Τέλος  να υπενθυμίσουμε  στον κ.Ξυριδάκη  ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και είμαστε στο έτος 2016 και όχι στην γνωστή επταετία του αποφασίζουμε και διατάζουμε .

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s