ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟ- ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Σχολιάστε

energoi-110x110.jpgclip_image002.jpg

300 ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ

«Αν και συνήθως η έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου σηματοδοτεί περίοδο χαλάρωσης ο κανόνας αυτός δεν πρόκειται να ισχύσει αυτό το καλοκαίρι», μας έγραφε ο Δήμαρχος κ.Ξυριδάκης  στο ΠΑΡΑΘΥΡΟ. Kαι αμέσως έπιασε δουλειά.

Μείωσε  την παρουσία ,στο παρόν δημοτικό περιοδικό  των απόψεων  των  Δημοτικών παρατάξεων από μία σελίδα στην μισή. Από εδώ και στο εξής ,μισή σελίδα αντί μίας και 300 λέξεις αντί για 600, όχι σε κάθε τεύχος όπως ίσχυε έως τώρα αλλά τεύχος παρά τεύχος, θα διατίθεται στις δημοτικές παρατάξεις για να εκφράσουν την γνώμη τους  ,στο μηνιαίο δημοτικό περιοδικό. Δεν μας διευκρίνισε  βέβαια μέχρι πόσες φωτογραφίες του ίδιου θα περιέχει κάθε τεύχος.

Και δεν έφτανε ότι «κουτσούρεψε» τις απόψεις της αντιπολίτευσης αλλά αποφάσισε (άκουσον, άκουσον) να τις κάνει «ευανάγνωστες» επεμβαίνοντας  λογοκριτικά σε αυτές. Έτσι από εδώ και στο εξής ότι δεν του αρέσει  και επειδή δήθεν έχει την μορφή του δελτίου τύπου,  θα τα επεξεργάζεται ο ίδιος , ώστε να γίνουν  «ευανάγνωστα» και «ελκυστικά» στο κοινό. Το επόμενο βήμα είναι να τις γράφει και ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος!  Με άλλα λόγια έδωσε την «δυνατότητα» στην αντιπολίτευση να γράφει τις απόψεις της ,φθάνει να μπορεί να τις κάνει «βολικές». Είναι προφανές ότι  αυτή  η αυθαίρετη και αντιδημοκρατική απόφαση  του Δημάρχου, με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη. Τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα και καθόλου ελκυστικά σε ένα περιοδικό που το πληρώνουν οι συνδημότες μας.

Ευανάγνωστη είναι η  αντιδημοκρατική  στάση του Δημάρχου και της Δημοτικής του Αρχής, που ανέκαθεν  εξέφραζε την αλαζονεία του απέναντι  στην αντιπολίτευση ,  τους δημότες, τους  εργαζομένους  και τους αιρετούς  του Δήμου μας. Δεν φτάνει που  μας περιορίζει  τον λόγο στα Δημοτικά Συμβούλια , σκοπεύει να μας κάνει και «μουγκούς» με την πάροδο του χρόνου.

Και εν αναμονή της δημοσίευσης του άρθρου , δεν πιστεύω να υποστεί οποιαδήποτε προληπτική λογοκρισία η αλλοίωση.

Νάντια Σουμπασάκη

Δημοτική Σύμβουλος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s