ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Ν.ΠΑΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 200Μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ.

Σχολιάστε

energoi-110x110.jpg              Ζητούμε την άμεση απομάκρυνση τους.

Στο Νέο Ψυχικό,  εκτός της κεραίας που είχε εγκατασταθεί στην συμβολή των οδών Παρίτση και 28ης Οκτωβρίου και μας είχε απασχολήσει πριν λίγο καιρό, μία νέα κεραία εγκαταστάθηκε 200 μέτρα!!! μακριά από την άλλη,  επί της ίδιας οδού Νικολάου Παρίτση και Καποδιστρίου στην περιοχή της πεδιάδος, 40 μέτρα από το 2ο Νηπιαγωγείο! και το 2ο Δημοτικό σχολείο!, πολύ κοντά στο ΚΑΠΗ και το Αθλητικό Κέντρο του Νέου Ψυχικού. Η απειλή για την υγεία όλων μας  και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, μεγαλώνει διαρκώς.

Η θέση εγκατάστασης των δύο αυτών κεραιών βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή , όπου σε μικρή ακτίνα βρίσκονται  επίσης και το 1ο Δημοτικό σχολείο και 1o Νηπιαγωγείο!, ο παιδικός σταθμός της οδού Ευρώτα!, παιδικές χαρές! , η εκκλησία και η πλατεία του Αγίου Γεωργίου!, με αποτέλεσμα να «βομβαρδίζεται» όλη η «καρδιά» του Νέου Ψυχικού.

Στο Δημοτικό συμβούλιο στις 4 Οκτωβρίου 2016 η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού, Νάντια Σουμπασάκη έβαλε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, παρουσία κατοίκων του Νέου Ψυχικού και απαίτησε να λάβει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο και να ενεργήσει ο Δήμος για να φύγουν οι κεραίες. Η Δημοτική Αρχή η οποία ολιγώρησε και δεν έκανε καμία ενέργεια από της 11 Αυγούστου που έμαθε για την εγκατάσταση της δεύτερης κεραίας, κάτω από την πίεση των κατοίκων (που παραβρέθηκαν και μίλησαν στην συνεδρίαση) και των Ενεργών Πολιτών,  δεσμεύτηκε να ενεργήσει προς την κατεύθυνση αυτή.

Η Δημοτική Παράταξη  των Ενεργών Πολιτών, θα είναι όπως πάντα, μαζί και δίπλα στο πλευρό των δημοτών, στον αγώνα που κάνουν για την απομάκρυνση και των δύο κεραιών. Η κινητοποίηση των πολιτών της κοινότητας του Νέου Ψυχικού, θα πρέπει να είναι συνεχής και επίμονη, ώστε να αναγκάσει  και την Δημοτική Αρχή που περιφρονεί ολοένα και περισσότερο το Νέο Ψυχικό ,να σταθεί έμπρακτα αρωγός στον αγώνα των κατοίκων για την απομάκρυνση των ήδη εγκατεστημένων κεραιών και να αποτρέψει την εγκατάσταση νέων στο Δήμο μας.

 

Το γραφείο τύπου.

Των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού.

10 Οκτωβρίου 2016.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s