ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ.

Σχολιάστε

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού, παρέδωσε φάρμακα και παιχνίδια στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, παρουσία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, Βαγγέλη Κουμαριανού.
Τα φάρμακα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο στην Υπεύθυνη της Επιτροπής για το Κοινωνικό Φαρμακείο, Άρτεμη Τσέπα και στο μέλος της Επιτροπής Σοφία Φλώρου, η οποία είναι και Υπεύθυνη της Επιτροπής για την Παιγνιοθήκη – ΑΜΕΑ.
Τα παιχνίδια παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Ενδυματοπωλείο «ΕΝ – ΔΗΜΑ», στην Υπεύθυνη της Επιτροπής Χριστίνα Γεωργακοπούλου.
Παρόντες επίσης ήταν οι εθελοντές και τα μέλη επιτροπών του Δήμου, Βασιλοπούλου Αριστούλα, Λάμπρου Δάφνη, Μανωλεδάκης Θοδωρής και Παρασκευά Ρούλα.
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εκπροσωπήθηκε από την Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νάντια Σουμπασάκη και τα μέλη Αυλωνίτη Σπύρο, Βασιλείου Έτα, Καραγιάννη Γιάννη, Κατσιγιάννη Αθανασία, Κιρκιντάνου – Σταματοπούλου Ηλέκτρα, Μαρούδα Δημήτρη, Παπαναστασίου Γιάννη, Σαβρανάκη Γιώργο, Σολωμόν Ιλάν, Τσάγκλα Διονύση και το μικρότερο μέλος του Δικτύου μας την δίχρονη Έλφη.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν σε δράσεις αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριοποίησης των πολιτών.
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους δημότες μας για την προσφορά τους.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙScreenHunter_376 Oct. 22 11.38.jpgScreenHunter_377 Oct. 22 11.38.jpgScreenHunter_378 Oct. 22 11.38.jpgScreenHunter_379 Oct. 22 11.39.jpgScreenHunter_380 Oct. 22 11.39.jpgScreenHunter_390 Oct. 22 11.42.jpgScreenHunter_386 Oct. 22 11.41.jpgScreenHunter_384 Oct. 22 11.40.jpgScreenHunter_389 Oct. 22 11.41.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s