ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟ- ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Σχολιάστε

energoi-110x110.jpgclip_image002.jpg

Στο κύριο εμπορικό κέντρο του Δήμου μας ,στην περιοχή του Φάρου ,η κατάσταση  προσομοιάζει με ασθενή στην εντατική και ο Δήμος το «έλυνε» με κολωνάκια. Και επειδή το πρόβλημα δεν λυνόταν μας έφερε και την μελέτη ελεγχόμενης στάθμευσης ! Μια μελέτη προς εξυπηρέτηση των μαγαζιών και όχι των κατοίκων. Η αποσπασματική αυτή μελέτη περιλαμβάνει  ένα μικρό μέρος του Εμπορικού Κέντρου με αποτέλεσμα να φορτωθεί η υπόλοιπη περιοχή του Νέου Ψυχικού αλλά και μια περιοχή του Παλαιού Ψυχικού με αυτοκίνητα επισκεπτών που θα παρκάρουν λίγο πιο πέρα για να μην πληρώσουν. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στους δρόμους του Νέου Ψυχικού σύντομα θα κατακλύσουν τις ήσυχες περιοχές του ,η ρύπανση και ταλαιπωρία  μεγαλώνει  ,ενώ την ίδια στιγμή τα τραπεζοκαθίσματα  των μαγαζιών αυξάνουν διαρκώς σα να ήτανε ιός ,για να εισπράττει ο Δήμος ,δημιουργώντας πλεονάσματα και να τα καταναλώνει σε φιέστες.

-Κυκλοφοριακή  μελέτη πακέτο με  μελέτη ελεγχόμενης στάθμευσης για όλο το Νέο Ψυχικό ,φυσικά με ΔΩΡΕΑΝ κάρτα για όλους τους κατοίκους.

– Δημοτική συγκοινωνία που να συνδέει τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες.

-Και επιτέλους ένα μεγάλο στοπ στην ανεξέλεγκτη αύξηση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος .

Αυτές είναι οι ουσιαστικές λύσεις, για να σταματήσει επιτέλους αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

Και σαν να μην  έφταναν όλα αυτά, μια δεύτερη κεραία εγκαταστάθηκε στο Νέο Ψυχικό ,στην ίδια οδό, μόλις 200 μέτρα !!! από την πρώτη ,Παρίτση και Καποδιστρίου, για να «καλύψει» όλα τα Δημοτικά σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές και όλα τα άλλα που δεν «κάλυπτε» η πρώτη.

Ο Δήμος μας ,θα πρέπει να επικεντρωθεί στην λύση των παραπάνω προβλημάτων που δεν αφορούν μόνο το περιφρονημένο Νέο Ψυχικό αλλά και τις δύο άλλες κοινότητες του Δήμου μας, την Φιλοθέη και το Π. Ψυχικό που και εκεί τα προβλήματα μεγαλώνουν (κακή συντήρηση πρασίνου, λακκούβες, σπασμένα πεζοδρόμια κλπ). Τέλος, αφού υπάρχουν πλεονάσματα γιατί δεν τα διαθέτει προς τους δημότες μας και τα ξοδεύει σε έντυπα αυτοπροβολής;

Νάντια Σουμπασάκη

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού -Φιλοθέης –Ψυχικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s