ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ.

Σχολιάστε

Tην Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 Αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού, παρέδωσε τρόφιμα, πάνες και παιχνίδια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Ιωνίας, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κας Λίλιαν Αθυμαρίτου, της Διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου κας Φωτεινής Παπαδοπούλου και του Συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Δημήτρη Κυριόγλου. Παρούσα ήταν επίσης και μεγάλη ομάδα εθελοντών.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εκπροσωπήθηκε από την Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νάντια Σουμπασάκη και τα μέλη Αυλωνίτη Σπύρο, Βασιλείου Έτα, Κιρκιντάνου – Σταματοπούλου Ηλέκτρα, Μαρούδα Δημήτρη, Παπαναστασίου Γιάννη, Σαβρανάκη Γιώργο, και Τσάγκλα Διονύση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν σε δράσεις αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριοποίησης των πολιτών.

Οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και η Αντιδήμαρχος του γειτονικού μας Δήμου Νέας Ιωνίας, ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία μας ότι στηρίζουν 700 οικογένειες (2.300 άτομα) σε εβδομαδιαία βάση, με τυποποιημένα και νωπά τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά κλπ. Η οργάνωση, αποθήκευση και διανομή γίνεται υποδειγματικά με σοβαρή εθελοντική συμμετοχή.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους δημότες μας για την προσφορά τους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Ι 1.jpgΙ 2.jpgΙ 3.jpgΙ 4.jpgΙ 5.jpgScreenHunter_474 Dec. 09 11.31.jpgΙ 7.jpgΙ 8.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s