ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ & ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σχολιάστε

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 αντιπροσωπείες από το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού καθώς και τη Συλλογικότητα Αλληλεγγύη για Όλους, παρέδωσαν τρόφιμα όπως αλεύρι, γάλα, λάδι, χυμούς, ντοματάκια, ζυμαρικά, ρύζι και γλυκίσματα οι πρώτοι και κοτόπουλα και αναλώσιμα εργαστηρίων όπως προϊόντα ξυλείας και τετράδια αντίστοιχα οι δεύτεροι, για τις ανάγκες της σίτισης των καταρτιζομένων του Σικιαριδείου Ιδρύματος και εξοπλισμού του εργαστηρίου Ξυλουργικής και του παιδαγωγικού τμήματος.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δημιουργίες των καταρτιζομένων και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας των εργαστηρίων, τα προγράμματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εκπροσωπήθηκε από την Επικεφαλής και Δημοτική Σύμβουλο της Δημοτικής Παράταξης κα Νάντια Σουμπασάκη και τα μέλη κ.κ. Αυλωνίτη Σπύρο, Βασιλείου Έτα, Κωστούλα Γιώργο, Παπαναστασίου Γιάννη, Σαβρανάκη Γιώργο, Σταματοπούλου Μαρία και Σολομών Ιλάν ενώ η Αλληλεγγύη για Όλους από τον υπεύθυνο τροφής κύριο Κώστα Βενιώτη.

Τα εργαστήρια είναι ο βασικός κορμός του Σικιαριδείου Ιδρύματος. Οι καταρτιζόμενοι υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους και λειτουργώντας ομαδικά αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους μαθαίνοντας μια τέχνη. Στο χώρο λειτουργούν τα παρακάτω εργαστήρια: Θερμοκηπίου, Κηροπλαστικής, Κεραμικής, Τροφοδοσίας, Καλλιτεχνικών κατασκευών, Ξυλουργείου και Ειδών Γάμου Βάπτισης.

Τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη παρέλαβαν από την πλευρά του ιδρύματος οι κ.κ. Αγγελόπουλος Άγγελος υπεύθυνος εργαστηρίου κεραμικής, Βαρίκος Κώστας υπεύθυνος ξυλουργείου, Μουτζάλα Ιωάννα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Παραδείσης Γεώργιος μάγειρας, Τριανταφύλλου Μαρία βοηθός μάγειρα και ο καταρτιζόμενος Πάνος.ScreenHunter_492 Jan. 14 11.41.jpgScreenHunter_494 Jan. 14 11.42.jpgScreenHunter_495 Jan. 14 11.43.jpgScreenHunter_496 Jan. 14 11.43.jpgScreenHunter_497 Jan. 14 11.44.jpgScreenHunter_498 Jan. 14 11.44.jpgScreenHunter_499 Jan. 14 11.44.jpgScreenHunter_502 Jan. 14 11.46.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s