ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ – ΖΑΧΑΡΗΣ – ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΛΙΟΥ

Σχολιάστε

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 Aντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού, παρέδωσε φάρμακα, ζάχαρη και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου.
Το Δίκτυο Αλληλεγγύης της Δημοτικής Παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ εκπροσωπήθηκε από την Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης και Δημοτική Σύμβουλο Νάντια Σουμπασάκη, την Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Ψυχικού, Μαρίνα Συρμακέση και τα μέλη Αυλωνίτη Σπύρο, Βουτσαρά Μίνα, Κατσιγιάννη Αθανασία, Μαρούδα Δημήτρη, Παπαναστασίου Γιάννη, Παυλοπούλου Ρούλα, Σμυρνάκη Μαίρη, Σολομών Ιλάν, Σταματοπούλου Μαρία και Τσουπαρόπουλο Λευτέρη.
Τα φάρμακα παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Φαρμακείου Μαίρη Παπαϊωάννου και Πατεράκη Απόστολο
Tην ζάχαρη και τα είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, παρέλαβαν οι Υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μποφιλάκης Βασίλης, Νταρζάνου Ρούλα, Παντολέων Χρήστος και Τσακός Βαγγέλης.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν σε δράσεις αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριοποίησης των πολιτών.
Η πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου έχει καταφέρει σήμερα, μέσα από αρκετές δράσεις της, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να βρίσκεται πλάι σε 220 οικογένειες της πόλης, οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στη λειτουργία της, συμμετέχοντας στις συνελεύσεις και στις δράσεις που οργανώνει όπως συλλογή τροφίμων με το «Καλάθι Αλληλεγγύης», έξω από σούπερ μάρκετ κάθε 15νθήμερο Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι σπουδαία, διακριτική και συγκινητική.
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους δημότες μας για την προσφορά τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα φαρμακεία της περιοχής μας που βοηθούν το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ προσφέροντας φάρμακα για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας τα οποία είναι τα εξής:
Τσώνου Χριστίνα – Παρίτση 72, Ελένη Σιώρη – 25ης Μαρτίου κ Ξάνθου 1, Ράπτη Κλεοπάτρα – Λεωφ. Δημοκρατίας 23, Αρετή Δημακοπούλου – Πλ.Ελευθερίας, Δημήτρης Σαμούχος – Ψυχάρη 1, Παπαναστασίου – Πλ. Αγ. Σοφίας, Λιακοπούλου Παπαδοπούλου – Αγ. Γεωργίου 66, Γκαβέλα Αικατερίνη – 25ης Μαρτίου κ Αγ. Γεωργίου, Δαλαήδης Μιλτιάδης – Λεωφ. Καποδιστρίου – Ιωάννου και Θράκης, Βασιλειάδη Αικ. – Λεωφ. Κηφισιάς 256 και Ελένη Τσώνου – Ζάφτη – Αργυρούπολη.
Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία ELADIA www.eladia.gr που προσέφερε στο Δίκτυο μας μια κούτα με εξαιρετικά οικολογικά σαπούνια από αγνό ελαιόλαδο.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ1.jpg2.jpg3.jpg5.jpg8.jpg9.jpg11.jpg12.jpg13.jpg16.jpg18.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s