ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟ-ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

Σχολιάστε

energoi-110x110.jpgclip_image002.jpg

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες.

Η Δημοτική μας Αρχή για μια άλλη φορά «καμαρώνει» για την οικονομική κατάσταση του Δήμου. Κάνει αναφορά στα «πλεονάσματα» για να καλύψει την ΑΠΡΑΞΙΑ ΕΡΓΟΥ και την «ΠΑΡΑΓΩΓΗ» ΜΕΛΕΤΩΝ. Δεν αρκεί όμως να ευημερούν οι αριθμοί και τα προβλήματα όχι μόνο να παραμένουν, αλλά ολοένα να οξύνονται.

-Τα ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στην περιοχή του Φάρου ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ εις βάρος των κατοίκων του Νέου Ψυχικού ,που βλέπουν την ποιότητα ζωής τους να υποβαθμίζεται συνεχώς.. Η Δημοτική μας Αρχή αρκείται στις μελέτες που αποσκοπούν στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Η εφαρμογή μιας σοβαρής κυκλοφοριακής μελέτης και η ελεγχόμενη στάθμευση για όλα τα «ευπαθή» τμήματα του Νέου Ψυχικού  θα ήταν μια ενδεδειγμένη λύση.

– ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΟΥΝ για να εισέλθουν στους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας ,παρά την ευημερία των αριθμών και το κλειστό γήπεδο που είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος ,εδώ και χρόνια ,στο αθλητικό σωματείο του Ποσειδώνα στο Νέο Ψυχικό, όχι μόνο δεν γίνεται ,αλλά «ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ» και χρονικά και εδαφικά. Σύμφωνα με το τελευταίο Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας έχει μετατοπισθεί από το Αθλητικό Κέντρο σε άλλο οικόπεδο ,που είναι αμφίβολο αν μπορεί να γίνει εκεί και αναμένουμε το επόμενο Τεχνικό Πρόγραμμα για να δούμε που θα «πάει».

– Οι πλατείες μας και τα συντριβάνια τους συντηρούνται ΑΝΕΠΑΡΚΩΣ. Το πράσινο ελαττώνεται και το οικολογικό πάρκο στο Νέο Ψυχικό ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ.

-Οι ΦΙΕΣΤΕΣ της Δημοτικής Αρχής «ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ»  και η μέριμνα για τις πιο ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας «ΜΑΡΑΙΝΟΝΤΑΙ».

-Η αλαζονική στάση της Δημοτικής Αρχής εντείνεται ευθέως ανάλογα με την προβολή του Δημάρχου και αντιστρόφως ανάλογα με την δυνατότητα της Αντιπολίτευσης να εκφράσει τις απόψεις της και τις προτάσεις της. Τι να σας πω άλλο με τον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ των 300 λέξεων που μας έχει επιβάλει η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της οικονομίας που κάνει για να παρουσιάζει «πλεονάσματα»;

Αγαπητοί συνδημότες θα τα πούμε και πάλι στο επόμενο τεύχος. Έχω ήδη υπερβεί τις 300 λέξεις.

Νάντια Σουμπασάκη

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού -Φιλοθέης –Ψυχικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s