ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟ-ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Σχολιάστε

energoi-110x110.jpgclip_image002.jpg

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Δυόμιση χρόνια έχουν περάσει από τις Δημοτικές εκλογές και αρκεί να κάνει οποιοσδήποτε δημότης ένα μικρό οδοιπορικό στο Νέο Ψυχικό, για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί και να κρίνει πόσες από τις εξαγγελίες  της Δημοτικής Αρχής, στα μισά της θητείας της, έχουν πραγματοποιηθεί.

Στην μία άκρη ,εκεί στην πεδιάδα όπου βρίσκεται το Αθλητικό Κέντρο και το κτίριο του ΒΑΛΙΑΔΗ , θα διαπιστώσουμε ότι παρά τις εξαγγελίες, ούτε κλειστό γήπεδο μπάσκετ υπάρχει ούτε το κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο στο Βαλιάδη έχει γίνει . Το γήπεδο μπάσκετ μετατοπίζεται εδαφικά και χρονικά. Το κτίριο ΒΑΛΙΑΔΗ που δια της πλαγίας «οδού» προσπάθησε η  Δημοτική μας Αρχή να το κάνει και «πνευματικό κέντρο συλλογής σκουπιδιών»!!!, αλλά με τον αγώνα μας και τις αντιδράσεις των κατοίκων υπαναχώρησε (απαιτείτε επαγρύπνηση), λειτουργεί σαν σταθμός των απορριμματοφόρων του  Δήμου μας. Ο Δήμαρχος  ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ, αλλά ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, παρά τις μεγαλόστομες εξαγγελίες για κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο που θα τρίβαμε τα μάτια μας. Όσο και αν τα τρίβουμε απορριμματοφόρα βλέπουμε.

Στην άλλη άκρη του Νέου Ψυχικού, το Οικολογικό πάρκο έχει εγκαταλειφθεί στην μοίρα του και η κατάσταση που επικρατεί λίγο πιο κει στην περιοχή του Φάρου έχει γίνει ΑΦΟΡΗΤΗ για τους κατοίκους , με τα αυτοκίνητα να κατακλύζουν μεγάλο μέρος του Νέου Ψυχικού. Και η δημοτική μας Αρχή  αντιμετωπίζει αυτόν τον «καρκίνο» με αποσπασματικές μελέτες που επιβαρύνουν ακόμη χειρότερα την περιοχή.

Εντός της δημοτικής κοινότητας το πράσινο ελαττώνεται , οι πλατείες παραμελούνται και τα σιντριβάνια τους δεν λειτουργούν.

Η κατάσταση που επικρατεί στις άλλες Δημοτικές Κοινότητες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ με τα προβλήματα να υπάρχουν, όπως π.χ. η πέργκολα στην πλατεία Μαλαματιανού στην Φιλοθέη και η κατάσταση που επικρατεί στη Παλαιά Αγορά του Παλαιού Ψυχικού.

Ο Δήμαρχος μας πιστός στις μελέτες και αλλεργικός στα έργα, μας φέρνει «πλεονάσματα» που τα αξιοποιεί σε εκδηλώσεις αυτοπροβολής αντί να παράγει έργο για την ανακούφιση των πολιτών του Δήμου μας.

Νάντια Σουμπασάκη

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού -Φιλοθέης –Ψυχικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s