ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟ «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ».

Σχολιάστε

Στο «Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού» παραδόθηκαν αντικαρκινικά και άλλα φάρμακα από το Δίκτυο Αλληλεγγύης της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» του Δήμου Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού.
Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2017, επισκέφθηκε και παρέλαβε ο εκπρόσωπος του «Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού» κύριος Σιδέρης Χρήστος φαρμακευτικό εξειδικευμένο υλικό για χρήση πριν και μετά τις ακτινοβολίες και τις χημειοθεραπείες, καθώς και διάφορα άλλα φάρμακα τα οποία προσέφεραν τα φαρμακεία και οι κάτοικοι της περιοχής.
Η παράδοση έγινε στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες», από τα μέλη του Δικτύου Σαβρανάκη Γιώργο, Παπαναστασίου Γιάννη και Αυλωνίτη Σπύρο.ScreenHunter_167 Apr. 20 12.17.jpgScreenHunter_168 Apr. 20 12.18.jpgScreenHunter_169 Apr. 20 12.19.jpgScreenHunter_171 Apr. 20 12.21.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s