ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ «Η ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ» από το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

Σχολιάστε

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ επισκέφθηκαν την Πέμπτη 4 Μαΐου και παρέδωσαν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας στον Σύλλογο Οικιστών Εργατικών Κατοικιών Δήμου Μάνδρας «η Νέα Ελβετία». Ο Σύλλογος αριθμείται από πολλά μέλη και έχει αναπτύξει πλούσια δράση στην περιοχή.
Οι δράσεις του συλλόγου είναι οι εξής:
• Στήριξη ευπαθών οικογενειών (με οικονομικά κριτήρια)
• Διανομή και παροχή τροφίμων σε όλο τον πληθυσμό των Οικιστών των Εργατικών Κατοικιών
• Στήριξη ΑΜΕΑ
• Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στα πλαίσια του εξωραϊσμού της περιοχής για τα παιδιά και τους νέους των εργατικών κατοικιών (περί τα 50 άτομα)
Λειτουργούν τμήματα Μαθηματικών, Αρχαίων, Αγγλικών, Εικαστικών (για μικρούς και μεγάλους). Παραδοσιακών χορών, Μουσικής(πιάνο) από επαγγελματίες άνεργους καθηγητές οι οποίοι εθελοντικά διδάσκουν και πλαισιώνουν το δυναμικό του Συλλόγου. Οι εθελοντές καθηγητές είναι οι Παπαγεωργίου Γιώτα, Μπερκέτης Κώστας, Μουστοπούλου Δέσποινα, Σδούκου Γλυκερία, Παππά Ελένη και Καμπά Ειρήνη
• Λειτουργία Φιλοζωικής Ομάδας περίθαλψης και προστασίας των αδέσποτων ζώων της περιοχής.
• Ίδρυση Βιβλιοθήκης (τοπικής) με προσφορά βιβλίων από τον κόσμο των Εργατικών Κατοικιών.

Την Αντιπροσωπεία των Ενεργών Πολιτών υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κυρίτσης Χάρης, η Αντιπρόεδρος Πλατανιά Αλέκα, ο Ταμίας Κουρούτης Μιχάλης, η Γραμματέας Γλυκερία Σδούκου και τα μέλη του Δ.Σ. Μαυρής Γεώργιος και Κοντογιάννη Ρεβέκκα. Επίσης υπήρξε πλήθος εθελοντών και εθελοντριών.

Οι Ενεργοί Πολίτες εκπροσωπήθηκαν από τους Σουμπασάκη Νάντια Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης και Δημοτική Σύμβουλος και Βασιλείου Έτα, Βουτσαρά Μίνα, Κωστούλα Γιώργο, Λιόγα Πόπη, Μαρούδα Δημήτρη, Μαρούδα Κάρμεν, Μιχελακάκη Γιάννη, Σαβρανάκη Γιώργο και Σπυρόπουλο Γιάννη.

Παρούσα στην συνάντηση ήταν και η κ. Παππά Γιώτα Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής και Εντεταλμένη Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων η οποία έκανε μια εκτενή ενημέρωση για τα προβλήματα της περιοχής.

Επίσης παρών ήταν και ο κ. Βενιώτης Κώστας ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της Αλληλεγγύης για Όλους και υπεύθυνος τροφής.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s