ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟ-ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Σχολιάστε

clip_image002.jpgenergoi-110x110.jpg

Αγαπητοί συνδημότες , φίλες και φίλοι

Η Δημοτική μας Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο  ολοένα και περισσότερο βασίζει όλη την πολιτική της και τις δράσεις της σε τρεις καθορισμένους άξονες.

  1. Τον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ και την ΦΙΜΩΣΗ της αντιπολίτευσης με πολλούς και ποικίλους τρόπους ,που ένας από αυτούς είναι και ο περιορισμός των απόψεων της σε αυτό το περιοδικό στην μισή σελίδα και στις 300 λέξεις. Με την συντακτική επιτροπή που συστάθηκε για τα έντυπα του Δήμου να υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Και η αντιδημοκρατική αυτή στάση και αλαζονεία να υιοθετείται από τον Δήμαρχο (σύμφωνα με μια επικρατούσα «μόδα» σε ορισμένους  κύκλους),  σαν στάση ενάντια στον «λαϊκισμό». Προσέξτε φίλοι μου και στο δεξιό και στον αριστερό «λαϊκισμό» για να συμπεριλάβει όλη την αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο .
  2. Την ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΡΓΟΥ και την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ με την «συνοδεία» της δικαιολογίας, ότι για όλα φταίει η Κεντρική Εξουσία. Η μείωση των πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που όντως υπήρξε ειδικά τα προηγούμενα χρόνια, την θυμήθηκε πρόσφατα ο κ Ξυριδάκης  για να περιορίσει  το κοινωνικό έργο και τις αναγκαίες υποδομές  που όφειλε να κάνει  προς όφελος των δημοτών μας σε ένα πλεονασματικό δήμο  σε εποχές κρίσης.
  3. Την ολοένα και περισσότερο δραστηριότητα της Δημοτικής μας Αρχής να διαθέτει τα πλεονάσματα  σε ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια  τον Δήμο μας, να μην εκτελεί το ηθικό και κοινωνικό καθήκον του.

 

Η Αυτοδιοίκηση  φίλοι μου, είναι ο  θεσμός εκείνος που θα πρέπει να στέκεται δίπλα στον πολίτη στην καθημερινότητα και στα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει  και τα πλεονάσματα να εξυπηρετούν τις ανάγκες του. Nα μην αναρωτιέται ο πολίτης ,  για να χρησιμοποιήσω τα λόγια του κοσμοκαλόγερου μας Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, «Ο παράς, δεν ξέρω πού πάει και χώνεται, και δε βγαίνει στο μεϊντάνι …».

Νάντια Σουμπασάκη

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού -Φιλοθέης –Ψυχικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s