ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αλληλεγγύη στην Σαλαμίνα στο Κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο και την τράπεζα τροφίμων από το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

Σχολιάστε

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» επισκέφθηκαν στην Σαλαμίνα, το σωματείο «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» το οποίο έχει Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο καθώς επίσης και Τράπεζα Τροφίμων και παρέδωσαν την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 πολλά τρόφιμα,φάρμακα, βρεφικά είδη (καροτσάκια, καθίσματα αυτοκινήτου, πάρκο,αλλαξιέρες, παπλωματάκια,μοκέτα, ρουχαλάκια, πάμπερς κλπ.) παιδικά παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας.

Το σωματείο αριθμείται από πολλά μέλη και έχει αναπτύξει πλούσια δράση στην περιοχή.

Οι δράσεις του είναι πολυποίκιλες.
Στον τομέα της υγείας προσφέρει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους ανασφάλιστους πολίτες. Στα πεντέμισι χρόνια λειτουργίας του έχει εξυπηρετήσει 82.000 ασθενείς.
Στον τομέα της σίτισης προσφέρει τρόφιμα σε 522 άτομα.

Επίσης διοργανώνει τακτικά ημερίδες, διημερίδες, σεμινάρια και εργαστήρια για επιμόρφωση σε αγροτικές δραστηριότητες (π.χ. μελισσοκομία-μελισσοθεραπεία, εργαστήρια μελισσοθεραπείας, εργαστήρια βοτανοθεραπείας, σαλιγκαροτροφία, τρούφα, αυτοφυή και καλλιεργούμενα μανιτάρια κλπ)
Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εκπαιδευθεί ξεπερνά τα 3.800 άτομα.

Την Αντιπροσωπεία των Ενεργών Πολιτών υποδέχτηκαν η Επίτιμη Πρόεδρος και φαρμακοποιός κυρία Ζήση Έφη, ο Αντιπρόεδρος κ. Γαβρίλης Γιάννης καθώς επίσης οι εθελόντριες και εθελοντές Αλεξιάδη Ειρήνη, Γιαννόπουλος Νίκος, Δουργούτη Καίτη και Σταμπουλή Εύη.

Οι Ενεργοί Πολίτες εκπροσωπήθηκαν από τους Σουμπασάκη Νάντια Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης και Δημοτική Σύμβουλο και τα μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης, Αυλωνίτη Σπύρο, Βασιλείου Έτα, Μαρούδα Δημήτρη, Μαρούδα Κάρμεν, Μιχελακάκη Γιάννη, Παπαναστασίου Γιάννη, Σαβρανάκη Γιώργο, Σολομών Ιλάν και Χατζηαντωνάκη Γεθσημανή.

Παρούσες στην συνάντηση ήταν και οι κυρίες Παππά Γιώτα Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής και Εντεταλμένη Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων και Τουτουτζή Βούλα Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων.

Επίσης παρών ήταν και ο κ. Βενιώτης Κώστας ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της Αλληλεγγύης για Όλους και υπεύθυνος τροφής.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg6.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s