ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κοινή δήλωση του κυρίου Δημήτρη Μαναού και της κυρίας Νάντιας Σουμπασάκη για την αντιδημοκρατική και εμφυλιοπολεμική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Αλέξανδρου Καριώτη.

Σχολιάστε

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26 Ιουνίου 2017, κατατέθηκε από  τον κύριο Δημήτριο Μαναό ,επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Δημαρχία Πολιτών και την κυρία Νάντια Σουμπασάκη επικεφαλής  της Δημοτικής παράταξης  των Ενεργών Πολιτών  Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού η ακόλουθη κοινή δήλωση.

Κύριε Δήμαρχε

Κυρία πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αγαπητοί συνδημότες.

Η ανταλλαγή των απόψεων και η δημοκρατική αντιπαράθεση των Δημοτικών παρατάξεων για τα προβλήματα του Δήμου, πάντα οδηγεί  στην καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων και γιατί όχι στην σύγκληση των απόψεων για την λύση των τοπικών μας θεμάτων. Επί της ουσίας οι απόψεις των Δημοτικών Παρατάξεων αποτελούν απόψεις που εκφράζονται από τους κατοίκους του Δήμου μας και θα πρέπει να εισακούονται με σεβασμό, γιατί αυτό απαιτεί η Δημοκρατική λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η  Δημοτική μας Αρχή με επικεφαλής τον κ. Ξυριδάκη, αντί να κατανοήσει και να εφαρμόσει την δημοκρατική αυτή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση, περιορίζοντας την φωνή της αντιπολίτευσης τόσο εντός των Δημοτικών Συμβουλίων όσο και από τα έντυπα του Δήμου που πληρώνουν οι Δημότες, που ο κύριος σκοπός τους είναι η αυτοπροβολή της Δημοτικής Διοίκησης, αντί της πλουραλιστικής προσέγγισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα ο κύριος εκφραστής της αντιδημοκρατικής αυτής συμπεριφοράς είναι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Καριώτης που καλλιεργεί ένα εμφυλιοπολεμικό  κλίμα μίσους, με την στάση του και τις εκφράσεις του να παραπέμπουν σε συμπεριφορές  άλλων εποχών. Χαρακτηρίζει την αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου ότι κάνει πλιάτσικο, και όλη την υπόλοιπη αντιπολίτευση με εκφράσεις ανάλογες με αυτές που χαρακτήριζε τους εργαζόμενους στο Δήμο στο πρόσφατο παρελθόν. Φτάνει ακόμη και στο σημείο να απευθύνεται με ειρωνικές και ανεπίτρεπτες εκφράσεις  σε μέλη συλλόγων του Δήμου και σε άλλους κατοίκους, επειδή έκαναν το έγκλημα να του εκφράσουν μία διαφορετική άποψη.

Αν προσθέσουμε στα παραπάνω και το πώς εκφράζεται για τα γενικότερα Δημοτικά δρώμενα, η κατάσταση γίνεται πιο ζοφερή και οι ευθύνες του Δημάρχου και όλης εν γένει της Δημοτικής Αρχής πολλαπλασιάζεται και ο αντιδημοκρατικός της κατήφορος επιταχύνεται. Είναι επιτακτική ανάγκη και καθήκον όλων μας να σταματήσει άμεσα το ανεξέλεγκτο υβριστικό παραλήρημα του κ. Καριώτη που δεν αρμόζει στον Δήμο μας και στην ποιότητα των ανθρώπων που απαρτίζουν το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

 

Για την Δημαρχία Πολιτών                                 Για τους Ενεργούς Πολίτες

Νέου Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

 

Δημήτρης Μαναός                                                Νάντια Σουμπασάκη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s