ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ κ. ΞΥΡΙΔΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ- ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟ-ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2017

Σχολιάστε

clip_image002.jpgenergoi-110x110.jpg

Φίλες και φίλοι

Η Δημοτική μας Αρχή είναι γνωστό ότι έχει αναγάγει σε κανόνα να παραμελεί το Νέο Ψυχικό και να το αντιμετωπίζει απλά σαν το μέσο για να εισπράττει από τα μαγαζιά του Φάρου, έτσι ώστε να παρουσιάζει πλεονάσματα. Και για να επιβεβαιώσει αυτόν τον κανόνα  άκουσον, άκουσον!! δρομολογεί να καταργήσει τα σιντριβάνια της πλατείας Ελευθερίας και της Αγίας Σοφίας! παρά τα πλεονάσματα.  Ένας πνεύμονας δροσιάς θα εκλείψει από τους κατοίκους και τα παιδιά!

Και σύμφωνα με τον κανόνα, η μετατροπή του κτιρίου Βαλιάδη σε κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο έχει εξελιχθεί σε μία «τραγωδία». Έχει την ίδια τύχη με την αποκατάσταση της παιδικής χαράς του Πικιώνη στην Φιλοθέη. Και σαν να μην έφτανε αυτή η κοροϊδία , έμμεσα αλλά πλην σαφώς ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, αρχίζει να επαναφέρει μια «αρχική σκέψη» για την συγκομιδή σκουπιδιών στο οικόπεδο του Βαλιάδη.

Και μια που έρχεται το καλοκαίρι και ο πολιτισμός που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος πρέπει να παραμείνει υψηλά , πρέπει να του πούμε, ότι ο πολιτισμός δεν παραμένει υψηλά με το να καταργεί τα σιντριβάνια και να «σκέπτεται να επαναφέρει» τα σκουπίδια στο Νέο Ψυχικό, που οι κάτοικοι του δεν πρόκειται να επιτρέψουνε ποτέ. Η δημιουργία ενός Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου στο Νέο Ψυχικό (το 2ο Δημοτικό είναι ένας χώρος που θα μπορούσε να γίνει και το χρησιμοποιούσαμε παλιά για εκδηλώσεις) και η δημιουργία μιας θεατρικής γωνιάς στο παραμελημένο Οικολογικό Πάρκο είναι δράσεις που θα επιτρέψουν στον πολιτισμό να πάρει μια «ανάσα» στο Νέο Ψυχικό.

Βέβαια ο Δήμαρχος συνεπής με την υψηλή επίδοση που θέλει να βρίσκεται ο πολιτισμός, επικροτεί και υποθάλπει την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ.Καριώτη, που βάλθηκε αυτή τη φορά να λύσει το οξύ πρόβλημα στάθμευσης της περιοχής του Φάρου, τυπώνοντας αφίσες με γαιδάρους, που θα κολλάει στα αυτοκίνητα των παραβατών για να τους χαρακτηρίσει !!!!!!  Η πολιτιστική δράση της Δημοτικής Αρχής δια χειρός Καριώτη, σε υψηλές επιδόσεις.

Νάντια Σουμπασάκη

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού -Φιλοθέης –Ψυχικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s