ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΝΤΙΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σχολιάστε

clip_image002.jpgenergoi-110x110.jpg

Αγαπητοί συνδημότες, μια καινούργια χρονιά μας ήλθε. Έχω την πεποίθηση ότι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και θα φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη όλων μας.

Η αισιοδοξία μου όμως αυτή, δεν αφορά την Δημοτική μας Αρχή και το τι κάνει για την βελτίωση της ζωής των κατοίκων του Δήμου. Την προηγούμενη χρονιά έταζε πολλά και έκανε ελάχιστα. Αυτή τη χρονιά θα κάνει ακόμη λιγότερα και προετοιμάζεται να τάξει περισσότερα τον επόμενο χρόνο που είναι οι Δημοτικές Εκλογές. Αυτό εκφράστηκε και με τον Προϋπολογισμό που κατέθεσε και ψήφισε, δυσαρεστώντας ακόμη και δικούς της Δημοτικούς Συμβούλους. Ένας προϋπολογισμός που ενσωμάτωνε το φτωχότερο  Τεχνικό Πρόγραμμα των τελευταίων ετών, μειωμένο 25,6% από το προηγούμενο του 2017.

Η Δημοτική μας Αρχή για μια άλλη φορά «καμαρώνει» για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, τα προβλήματα όμως παραμένουν. «Απουσιάζει» από τις ενέργειες της μια σοβαρή κυκλοφοριακή συνολική μελέτη  πακέτο, με ελεγχόμενη στάθμευση για μεγάλο μέρος του Νέου Ψυχικού, ώστε να δώσουμε μια ουσιαστική λύση στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα  του Φάρου. «Απουσιάζει» η σύσταση Δημοτικής συγκοινωνίας που να συνδέει τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, που θα  συνέβαλλε στην λύση του προβλήματος,  θα μείωνε την κίνηση των αυτοκινήτων και θα έδινε διέξοδο στην πρόσβαση των δημοτών στην αγορά , το Μετρό της Εθνικής Αμύνης, στο Αστυνομικό Τμήμα και στα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα. «Απουσιάζει» επίσης η σύσταση Νομικής υπηρεσίας στο Δήμο μας , που θα οδηγούσε σε εξοικονόμηση χρημάτων αντί να κατασπαταλώνται με συνεχείς αναθέσεις και με αμφίβολα αποτελέσματα τα χρήματα του Δήμου, για να «χοντραίνουν τρώγοντας»  οι  πελατειακές σχέσεις.  «Απουσιάζει» η μετατροπή του Βαλιάδη σε Κοινωνικοπολιτιστικό  Κέντρο .«Απουσιάζει» …….«Απουσιάζει»…… Αλλά είναι «παρόν» η μείωση του πρασίνου, η  συντήρηση των πλατειών μας και η κατάργηση των σιντριβανιών μας. Είναι «παρόν»,  διαφημιζόμενο στο διαδίκτυο! και ένα ξενοδοχείο με το όνομα King Hotel in Athens, εγκατεστημένο στην περιοχή της «κηπούπολης» και αποκλειστικής κατοικίας του Ψυχικού !!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Νάντια Σουμπασάκη

Δημοτική Σύμβουλος

Επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού -Φιλοθέης –Ψυχικού.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s